Αργεί η ωρίμανση, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Αργεί η ωρίμανση, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Δεν γνωρίζω για να σας πω τί ακριβώς συμβαίνει στα άλλα κράτη σε σχέση με τα δημόσια έργα αλλά στην Ελλάδα, από τη στιγμή που θα μπει η πρώτη γραμμή στο χαρτί για ένα έργο μέχρι τη στιγμή των εγκαινίων, υπολογίζεται ότι θα περάσουν το λιγότερο 10 χρόνια.

Είναι η λεγόμενη ωρίμανση του έργου, η οποία πάρα πολλές φορές καθυστερεί τόσο πολύ που η ωρίμανση καταλήγει σε σάπισμα με αποτέλεσμα το έργο να μην γίνεται ποτέ.
Το λέω αυτό γιατί και στο Γαλάτσι κάποια έργα, στα οποία και εγώ έχω αναφερθεί πολλές φορές, μόλις τώρα άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά. Την προηγούμενη βδομάδα δημοσιεύσαμε την προκήρυξη του διαγωνισμού για την ΖΑΪΡΑ και μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε τον ανάδοχο του έργου. Ακολουθούν σε λίγες μέρες ο Λόφος του Παιδιού, οι δύο βρεφονηπιακοί σταθμοί (Μεσσηνίας και Κυμοθόης) και η πλήρης ανακατασκευή του παλιού κλειστού αθλητικού κέντρου στο Άλσος Βέικου.

Στη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος στις 24 Ιουνίου 2022, είχε δηλώσει ότι «προκειμένου να ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα στην πόλη μας, θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος και στις εκλογές του 2023».
Αν λοιπόν οι Γαλατσιώτες τον εμπιστευθούν για μία ακόμα θητεία στο τιμόνι του Δήμου Γαλατσίου, η οποία θητεία θα είναι και 5ετής, φαντάζομαι ότι στα τέλη της τρίτης δημαρχιακής του θητείας θα έχουν επιτέλους κοπεί και οι κορδέλες στα μεγάλα αυτά έργα της πόλης μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή